Netobook?

Netobook is een notitieboek maar dan anders…. Anders is de manier waarop de pagina’s worden gebonden in een Netobook. Maar ook het design van een Netobook is speciaal. Elk Netobook kan gepersonaliseerd worden zodat het echt “jouw notitieboek” wordt. Ook erg leuk om kado te geven of te krijgen, zeker als er een persoonlijke gravure of print is aangebracht.

De belangrijkste feature van een Netobook is dat pagina’s eenvoudig toegevoegd en verwijderd kunnen worden. Het Netobook is daardoor nooit vol. Gewoon een paar nieuwe pagina’s erin en je kunt weer verder. Thuis kun je de beschreven bladen eventueel overplaatsen in een ander Netobook en zo een archief van aantekeningen aanleggen. En een Netobook ligt altijd mooi vlak op tafel en dat schrijft veel fijner.

Wij maken voor Netobook de omslagen uit ons speciale Hylite®. Door dit materiaal te gebruiken ontstaat een trendy product dat lang mee gaat en de inhoud van het notitieboek uitstekend beschermd. Dus geen ezelsoren aan uw belangrijke notities en uw notitie boek wordt een presentatie op zich! Met een gepersonaliseerd notitieboek onderscheid u zich van de grijze massa.

Het Netobook is gebaseerd op de bindwijze met discs zoals dit ooit door Atoma *1 op de markt is gebracht.
Wilt u meer informatie over Netobook klik dan hier of neem contact met ons op.

voetnote: *1  Atoma notitie boek
Zoals gezegd is Netobook gebaseerd op het vooral in België veel gebruikte Atoma systeem. Dit systeem bestaat uit losse vellen die met een speciale disc bij elkaar worden gehouden. Wilt u meer informatie over het systeem klik dan hier